A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Az idén töltöttem be az ötvenhetet. Alapvetően zenei pályára készültem, de az élet úgy hozta, hogy több mint harminc éve TV-műszerészként dolgozom, de hobbi szinten meg maradt a kapcsolatom a zenével. Feleségemmel és fiammal boldog családban élek és nagyon büszke vagyok rájuk!  

 

Voltam alkalmazott és vállalkozó is, így megtapasztaltam mindkét tevékenység hátrányait, és korlátait! Ezért mindig kerestem a megoldást, hogy több időm és pénzem legyen. Olvastam könyveket, beszéltem sikeres emberekkel, böngésztem a netet és azt találtam, hogy független üzleti és pénzügyi szakemberek az MLM üzletet tekintik az egyik legjobb megoldásnak az anyagi függetlenség elérésére. Aztán a kilencvenes években megtapasztaltam, amit az emberek MLM címszó alatt csináltak!  Én is csatlakoztam, de néhány év után ki is léptem. Azt hiszem sok embernek elment a kedve a hálózatépítéstől, sőt éveken át én is lebeszéltem erről mindenkit! Viszont mindig ott motoszkált a fejemben, hogy ha a szakemberek azt állítják, hogy az MLM egy nagy lehetőség, hogyan lehet ezt profi módon csinálni

 

Tizenhét év után találtam egy videót a neten, amin egy üzletember beszél az online marketingről, olyan termékekről, amik segítenek egészségesen élni és minden embert meg lehet velük szólítani, egy online felületről, ami a nap 24 órájában elérhető! Sikerült ezzel az üzletemberrel személyesen találkozni. Gyakorlatilag meghívattam magam egy kávéra. 

 

Beszélgetésünk során kezdtem azt érezni, hogy ez az üzlet működik úgy, amiről a szakemberek beszéltek a könyvekben, így csatlakoztam a DXN üzlethez! Ez részemről racionális döntés volt, hiszen az én koromban egyre fontosabb az egészség megőrzése, a nyugdíjrendszer bizonytalan jövője miatt fontos egy plusz jövedelemforrás. A DXN termékek és az online marketing biztosítják mindkettőt! 

 

És még két dolog: a mai világban egyre több a beteg ember! Miért ne segíthetnénk nekik? Mióta a DXN termékeket fogyasztom javult az általános közérzetem és nyugodtabban alszom! Szerintem, ha csak ez a két dolog változna az emberek életében, már megéri ezzel az üzlettel foglalkozni! A másik, hogy ez az üzlet már több mint egy MLM üzlet, másképp kell megközelíteni. 

 

Steve Jobs hitvallása volt, hogy GONDOLKOZZ MÁSKÉPP! Az Apple nem jobb termékeket gyárt, hanem MÁS termékeket. Az iPhone nem jobb mobil, mint a többi, hanem MÁS! 

 

A DXN üzlet nem jobb üzlet, mint a többi, hanem MÁS! De éppen ezért jobb! Ha szívesen gondolkodna velünk másképp, talán meg kellene innunk egy kávét! 

 

Vitéz Sándor

06-20-414-3359

2017.október


DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on